2016/17 őszi/téli trendújdonságok

9:50:00

Igazán hosszú nyárnak örvendhettünk az idén, de mint minden, úgy a jó idő is sajnos véget ért. Na de nem kell búslakodnunk, hiszen az ősz is rengeteg szépséget tartogat számunkra! Itt vannak példának okáért a legújabb őszi/téli trendújdonságok! Ebben a szezonban sok új és izgalmas megoldásokat figyelhetünk meg, ilyen a már megszokott és évről évre visszatérő színek mellett az idén megjelenő árnyalatok, egy rég elfeledett anyag felbukkanása, vagy épp a különleges és merész megoldású ruhadarabok.

Via: 1, 2
A 90-es évek egyik nagy visszatérője idén ősszel a bársony. Ez az anyag az elegancia, a gazdagság szinonimája is lehetne, hisz gondoljunk csak bele a királyok palástja is ebből az anyagból készült. Ebből sokan gondolhatnák, hogy csak különleges alkalmakkor érdemes a szekrénybe nyúlnunk a bársony ruhánk után, de ne tegyünk így! Legyünk merészek és egy egyszerű hétköznapot is varázsoljunk egyedivé a viselésükkel! Nézzétek milyen szép ruhadarabokat találtam a StyleWe oldalán, ki ne viselné ezeket szívesen?!
Via: 1, 2, 3, 4
Via 1, 2, 3, 4


Via: 1, 2
Ki mondja, hogy rózsaszínt csak a tavaszi/nyári időszakban hordhatunk?! A nagy divatházak nemet mondanak erre az állításra, hiszen a kifutókon tetőtől talpig ebbe a színbe öltöztették a modelljeiket. Mi is legyünk merészek és bátran nyúljunk az ilyen színű ruhadarabokért, legyen szó egy csinos ruháról, meleg kabátról vagy épp egy vagány bomberdzsekiről. 

Via: 1, 2, 3, 4

Via: 1, 2
Vegyük félvállról a dolgokat, már ami az öltözködésünket illeti. Az aszimmetrikus megoldású ruhák már nem csak a nyári szezonban hódítanak, hanem ősszel is nagyon divatosnak számítanak. A vállat szabadon hagyó felsőrészeket és ruhákat nem nevezhetjük a legmelegebb viseletnek, főleg melyek az egész kezünket szabadon hagyják, ez azonban ne szegje kedvünket, hiszen egy partyn vagy rendezvényen igencsak népszerűek lehetünk bennünk.

Via: 1, 2, 3, 4
Via: 1, 2
A fémes hatású cipők és kiegészítők már nagyon régóta hódítanak a divatberkekben, most ősszel azonban már a ruhadivatban is megjelennek. Leginkább a klasszikusnak számító arany és ezüst színekben találkozhatunk velük, de ezek mellett a bronzos árnyalatokkal, és a színes (rózsaszínes, lilás, smaragd) tónusokkal is találkozhatunk az üzletek és a webshopok virtuális polcain. 

Via: 1, 2, 3, 4

Minden ruhadarabot megtaláltok a


online shopban, ahol független divattervezők kiváló minőségű designer termékei között válogathattok, és mindezt elérhető áron! Érdemes szétnézni a StyleWe honlapján (a logóra kattintva érhetitek el) vagy Facebook oldalukat csekkolni.

Krisztina

Szponzorált bejegyzés

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék