Gardrób titkok: Nik's box | Interjú

7:00:00

Mindig kíváncsi voltam, hogy mások mennyire tudatosan építik/építették fel a ruhatárukat, mikor találták meg az öltözködési stílusukat, követnek-e el divatbakikat, melyik a kedvenc ruhadarabjuk... A bennem lévő kérdéseket még tovább sorolhatnám, amit mostantól havi egyszer meg is teszek, ugyanis egy interjúsorozatot indítok útjára. Interjúalanyaim bloggerek, és hogy még izgalmasabb legyen a dolog, nem csak divat berkekből választom ki őket.

Első alkalommal Nikit, a Nik's box szerzőjét faggattam. 



Hogyan jellemeznéd az öltözködési stílusodat?
Úgy érzem nehéz lenne egy stílusban összegezni, mert elég kísérletező kedvű vagyok. De úgy összességében elmondható, hogy elég nőies: nagyon szeretem a finom anyagokat, a szoknyákat, a blúzokat, a ruhákat, a szandálokat, a magassarkú cipőket és az olyan részleteket, mint a gyöngyök,a csipke, a masni, a fodrok; bár mostanában - talán a hidegebb idő miatt vagy mert öregszem - letisztultabb, minimalista vonal jellemez.


Van olyan személy, aki inspirál a stílusával?
Sokan, nem tudnék csak egyet mondani, mindenkiben más tetszik. Legfőképpen Pinteresten szoktam ötleteket, inspirációt gyűjteni és figyelem a divatblogokat, Youtubereket. Egy elég multikulturális környezetben dolgozok, és a külföldi fiatalok stílusa is nagyon bejön.

Van olyan stílus, ami bár megjelenésében tetszik neked, de ha neked kellene úgy öltözködni, akkor idegennek éreznéd magad a bőrödben?
Igen, például vannak akik remekül tudják viselni a bohém stílust, de én nem érzem benne olyan jól magam. Vagy néhány éve még nagyon szerettem a Converse tornacipőmet, és vannak, akik szuper szetteket tudnak vele alkotni, de én már csak "játszós" cipőnek használom.

A blogodon számos téma mellett gyakran jelenik meg outfit poszt is, amit nemrégiben rendkívül kreatív módon összekötöttél lakóhelyed, azaz Pécs bemutatásával. Honnan jött az ötlet?
Őszintén szólva fogalmam sincs. Egyszerűen csak homlokon csókolt a múzsa. Talán abból eredt, hogy Pécsen nem igazán vannak más hasonló témákban író bloggerek, így gondoltam, jó lenne hangsúlyoznom a lakóhelyemet is, mert gyönyörű városnak tartom. Viszont azt hittem, hogy ha csak magukat a helyeket mutatom be, az nem érdekel túl sok mindenkit, és valószínűleg ebből eredt a kombináció ötlete.

A Pécs&Outfit posztokat ITT tudjátok megnézni
Ha már Pécs, a helyszínekhez választod a szetted, vagy a megálmodott szettedhez keresel helyszínt?
Mindkettőre volt már példa, de azt hiszem, inkább az utóbbi jellemzőbb. Verával - aki a Pécs&Outfit sorozat fotósa - együtt is szoktunk ötletelni.

Ki szoktad kérni a férjed véleményét egy-egy szetteddel kapcsolatban, akár a hétköznapok, akár a fotózások alkalmával?
Őszintén szólva nem. 😛 Őt nem annyira érdekli a divat, neki szerintem egy krumplis zsákban is jó lennék. De ő azért meg szokta kérdezni az én véleményemet.

Az igazi szerelmes férfi már csak ilyen, bármiben tetszik neki a szeretett nő. 😉 De ha már ő kikéri a véleményedet, utána mennyire fogadja meg az öltözködési tanácsaidat?
Meg szokta fogadni, bár a testalkata miatt nem minden tetszik neki, ami mondjuk szerintem divatos lenne. Ráadásul a vásárlást sem viseli jól. De azért megoldjuk.

Ha belesheetnénk a szekrényedbe, mit látnánk?
Hát szégyellem bevallani, de ha épp most nyitnátok ki, egy része rátok zúdulna. Most éppen rendetlenség van, és elég zsúfolt is. De alapvetően azért rendezett szokott lenni, csak néha egy-egy nincs-egy-göncöm-amit-felvehetnék reggel után elszabadul. Szép összképet mutat, mert színsorrendben és kategória szerint vannak elhelyezve a ruháim.


Szerinted mi az az 5 ruhadarab, ami nem hiányozhat egy nő ruhatárából sem?
Juj, ez nehéz kérdés. Csak 5-öt lehet? Egy pár egyszerű, de csinos fekete magassarkú, jó minőségű fehérneműk, egy klasszikusabb fazonú kabát, egyszínű (nem koptatott, szaggatott) farmer és egy jól variálható táska. De még bőven lehetne sorolni. 😛

Köszönöm, hogy időt szakítottál rám, és válaszoltál a kérdéseimre!
Köszönöm a lehetőséget, nagy megtiszteltetés volt.


Krisztina

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Köszönöm az interjút mégegyszer, nagyon ügyes vagy. Kíváncsi leszek a sorozat többi részére is. ;)

    VálaszTörlés
  2. Szuper jó ötlet, jó volt olvasni, főleg mert Niki blogját is szeretem és az egyik kedvenc sorozatom tőle a Pécs&outfit. ☺☺
    Kíváncsian várom a következő részt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nita!
      Örülök, hogy tetszett, remélem a következő interjú (ami decemberben várható) is elnyeri a tetszésedet!

      Törlés

Címkék