Ünnepi szettek nem csak karácsonyra

10:59:00

Ünnepeken, rendezvényeken, legyen szó születésnapról, évfordulóról, céges buliról vagy épp karácsonyról, különös gonddal tervezzük meg, hogy az adott alkalomkor milyen öltözetbe bújjunk. A mai bejegyzésben leginkább a közelgő karácsonyra ajánlanék Nektek néhány szettet, amiben egyszerre lehettek csinosak, és elegánsak, ugyanakkor egyediek is, hiszen a StyleWe webshop kínálatát nézegetve mindezen jelzők érvényesek a ruhákra.
1, 2, 3, 4
A karácsony klasszikus színével, a pirossal nyitnám a sort. Kétségtelen, hogy a piros vonzza a tekintetet, így mindenképpen olyan hölgyeknek ajánlom ezt a színt, akiket nem feszélyeznek a rájuk szegeződő szempárok. 

1, 2, 3, 4
A zöld is egy tipikus karácsonyi szín, amely a fenyőfák tűleveleire emlékeztet. Ha engem kérdezték,  inkább a sötétebb, mélyebb tónusú árnyalatai közül válasszatok ruhát, hiszen sokkal elegánsabb megjelenést kölcsönöz viselőjének, mint mondjuk a virító, harsány, világosabb társai.


1, 2, 3, 4

A kisfekete minden alkalomkor jó választás, ha bizonytalanok, vagy nincs konkrét elképzelésünk a szettünkkel kapcsolatban.  Mégis, a klasszikus értelemben vett fekete helyett, legyünk kicsit merészebbek, és válasszunk olyant, amibe van egy kis csavar, pikantéria. Egy élénk színű kiegészítő, egy diszkrét, mégis jól látható mintával, esetleg egy különleges szabású ruhával csak egy kicsit lépjünk át a megszokott komfortzónát, mégis hatalmas lehet a különbség.

Ha még több lenyűgöző ruhára vágysz, nézz körül a StyleWe honlapján, ahol az egyedi, desingner ruhák közül tudsz válogatni. Az árak is szuperek, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy minőségi és egyedi dologról van szó. Még karácsonyig ideérhet, ha még most megrendelitek a kinézett darabot. Ha felkeltette a figyelmeteket a webshop, ne felejtsétek el követni a Facebook és Instagram oldalukat!


Let me show you StyleWe.com to find your perfect outfit for christmas occassion. I found this online shop recently and they have over a thousand of dresses. They are working with cutting edge independent fashion designers from around the word and they deliver high quality designer fashion to everyone. StyleWe has a great online shop with a huge selection. You can choose the style: beach, casual, cocktail, vintage… Pick your favorite color, material or pattern.  Follow StyleWe on Facebook or Instagram for daily update and you can see the latest fashion cloth.

Krisztina

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék