Luca

11:42:00

Kilenc hosszú hónapot töltöttem Anya pocakjában. A kezdetektől fogva jól éreztem magam itt, hiszen például nagyon finomakat kaptam enni és inni is. Habár az első hetekben Anya még nem tudta, hogy én mit szeretek és mit nem, ezért meg kellett tanítanom rá. Szerencsére nagyon okos Anyukám van, és hamar ráérzett arra, hogy mire is van szükségem. A gyümölcsöket például nagyon szeretem. De tudtátok, hogy a sós csipsz csokis fagyival is nagyon finom?! 

 A jó kaják mellett hatalmas terem is volt, kedvemre foroghattam és pöröghettem, nagyon élveztem! Ezért sem értettem, hogy Anya és Apa miért beszélik olyan sokszor egymás között, hogy csupán még pár hónap és végre én is közöttük leszek. Miért hagynám itt ezt a remek kuckót? Nem, ez számomra elképzelhetetlennek tűnt! 

Aztán ahogy múltak a napok, hetek, hónapok valahogy minden megváltozott. A kaja továbbra is jó volt, azonban egyre szűkebb és szűkebb lett a hely odabent. Nem értettem mi történik, miért lett kisebb minden?! Anya pedig miért sziszeg olyan gyakran, amikor én kicsit mocorgok? Őszintén mondom, kezdtem már kicsit sajnálni, mert néha úgy hangzott, hogy fájdalmat okozok neki, pedig becsszó, hogy nem akartam én Őt bántani. Hisz olyan kedves, mindig simogat és becézget, gyakran még énekel is nekem. Apát is nagyon megszerettem, igazán jófej pasi. Sokszor simogatott ő is, esténként pedig jókat beszélgettünk, csak mi ketten! Még Anya se hallotta a mi kis titkos  sutyorgásunkat!

Ezért is döntöttem úgy, hogy

2016. szeptember 16.-án megnézem Őket közelebbről is!

Anya és Apa nagyon örült nekem! Azóta is én vagyok a mindenük!

Üdvözlettel:

Luca



You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Gratulálok Nagyon szép baba :) Mi januárra várjuk az első kisfiunkat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük Barbara, és egyúttal gondtalan gyermekvárást kívánok neked!

      Törlés
  2. Gratulálok Nektek! Nagyon szép kislány és a neve is. Jó egészséget kívánok a családnak és várom a következő posztot Lucáról. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük Nita! :)
      A közeljövőben még tervezek róla írni.

      Törlés
  3. Gratulálok! Nagyon aranyos a kis csöppség (:

    VálaszTörlés
  4. Hát ez nagyon Kedves!!! <3 Gyönyörű vagy Luca, gratulálok a szüleidnek!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Luca nevében is nagyon köszönjük Réka! Anya és Apa :)

      Törlés
  5. Gratulálok Krisztina :) Nagyon édes baba. Várok még róla szóló cikkeket. Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Hamarosan érkezik is az első írásos róla!

      Törlés

Címkék