Tökéletes ruhatár kialakítása - 7. lecke: Kiegészítők

11:59:00

Elérkeztünk ruhatárunk kialakításának következő epizódjához: a kiegészítőkhöz.
Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy a kiegészítők jelentik az egyik legfontosabb szerepet az öltözködésünkben. Nélkülük gyakran egyszerűen "csupaszok" lennénk. Viszont egy jól megválasztott napszemüveg, egy hangsúlyos ékszer vagy épp egy színes kendő sokkal izgalmasabbá és különlegesebbé tehetik az amúgy talán kissé unalmas szettünket.
Rengeteg kiegészítő közül válogathatunk. Természetesen mindenkinek a saját stílusa és ízlése fogja meghatározni, hogy melyik épp aktuális trendnek hódol, nem kell fejvesztve követni mindegyiket csak azért, mert most ez a divat. Itt is, mint a ruhák esetében fontos az, hogy tudjuk, melyek azok, amelyekben jól érezzük magunkat, amiket szívesen viselünk.
Összegyűjtöttem Nektek, hogy idén milyen módon divatosak a különböző kiegészítők.


Fülbevalók

Nekem az abszolút kedvenceim. Idén nagyon divatosak az ún. kétoldalas fülbevalók, leginkább a gyöngyös fajta, de már e fajta között is találhatunk más megoldású fülbevalót. Ezen kívül a statement darabok is hódítanak az idei trendekben.


Gyűrűk

Néha a kevesebb több, viszont gyűrűk tekintetében az idei évben tutira nem. Nyugodtan húzhatunk minden ujjunkra egy-egy darabot. Továbbra is a virágkorukat élik a tavaly megjelent ujjpercgyűrűk. Az sem baj, ha a nagy köves gyűrűket szeretjük, azokat is nyugodt szívvel hordhatjuk.


Kalapok

Érdemes egy szép kalapba is beruházni, hiszen amellett, hogy nagyon csinos, a még kissé hűvös reggeleken és estéken praktikus is.


Karcsatok

Az ékszerek halmozása itt is tetten érhető. Nekem ez is nagyon tetszik, kár, hogy én magamon nem tudom elviselni pár percen kívül a karcsatokat.


Karórák karcsatokkal párosítva

Évek óta megunhatatlan párost alkotnak ők ketten.


Karóra

Egy szép karóra öltöztet. Nem kell feltétlenül karcsatokkal együtt hordanunk, önmagában is remek kiegészítő tud lenni a csuklónkon.


Sálak és kendők

Most még elkél reggelente és este a vastagabb sál és kendő a nyakunk köré, de már a küszöbön toporog az a pillanat, amikor lecserélhetjük őket vékonyabb társaikra. Válasszunk tavasszal vidám színeket!


Nyakláncok

A statement nyakláncok bár még tartják pozíciójukat, hamarosan átveszik a helyüket a kevésbé feltűnő, finomabb láncos társaik. Azonban ezeket is nyugodtan hordhatjuk halmozva. Az üzletek meg is könnyítik a dolgunk, hiszen már szettekben árulják ezeket a fajta nyakláncokat.


Statement nyaklácok

Azért azoknak sem kell csüggedni, akiknek ezek az órási nyakbavalók tetszenek, továbbra is divatosak maradnak.


Napszemüveg

Egy jól megválasztott napszemüveg is nagyon hálás kiegészítő, hisz nagyon egyszerűen fel tudjuk dobni vele a szettünket.



Ti melyik kiegészítőket hordjátok a legszívesebben?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Bocsi Kriszti, véletlen töröltem a hozzászólásodat :/ De amúgy szerintem sokan örülnének egy DW karórának (köztük én is)

    VálaszTörlés

Címkék