Válassz bikinit a testalkatodhoz!

9:00:00


Aki azt gondolja, hogy egy fürdőruhával vagy egy bikinivel úgysem tud mellényúlni, hiszen alig takarnak valamit, az nagyon téved! Ha hiszitek, ha nem, bizony a fürdőruha is szépen ki tudja emelni a testalkatunkat, vagy épp fordítva, épp ezért nem mindegy milyent is választunk! Ebben leszek segítségetekre a mai nap!

Alma alkat

Mivel az alma alkatú hölgyek esetében a a felsőtest sokkal hangsúlyosabb mint az alsó, így érdemes a formás lábakra terelni a figyelmet.
Milyen formájú fürdőruhákkal és bikinikkel érhetjük el ezt a hatást?
  • egyberészes fazonokkal
  • magas derekú, kétrészes fazonokkal
A sötét színek állnak leginkább jól, de nyugodtan választhatsz merészebb színeket is, egyet azonban ne felejts el: a csíkos és a nagy mintás darabokat lehetőleg kerüld el!


Homokóra

Mint tudjuk, a homokóra alkattal rendelkezők a leginkább irigyeltek, ugyanis formás alkatukhoz általában az öltözködés terén bármilyen fazon jól áll. Ez alól a fürdőruhák és bikinik sem képeznek kivételt. Bátran kísérletezgethetnek tehát mind az egyberészes fazonok, mint pedig a kétrészes fazonok között. Hogy még jobban ki tudjátok emelni a vékony derekatokat, válasszatok olyan felső részt, amely rafinált szabásúak, azaz különböző húzások, redőzések vannak.



Körte alkat

Ennél az alkattípusnál az alsótest sokkal hangsúlyosabb a felsőnél, ezért az a feladat, hogy elsősorban a felsőtestet emeljük ki. Hogyan érhetjük ezt el? 
  • ha a sötét bikini alsóhoz egy világos és/vagy mintás felsőrészt választunk
De természetesen a felül rafináltabb szabású fazonokkal, a nyakban megkötős darabokkal is elérhetjük a vágyva áhítozott homokóra alkat illúzióját. Jól állnak ezen kívül a sportosabb fazonok is.


Téglalap vagy banán

Mivel a mell, derék és csípő szinte ugyanolyan széles, ezért olyan fazonokat kell választani, amelyek optikailag javítják az arányokat. Ettől a már-már fiús alkattól az íves szabásvonalak, nőies fodrok (alul és felül is), a minták és a világos színek szabadíthatnak meg.



Eper vagy fordított háromszög

A nagyobb idomokkal megáldott hölgyeknél az alsótestet kell leginkább hangsúlyozni. Érdemes tehát olyan bikiniket választani, amelyek a csípőnél fodrosak vagy mintával vannak ellátva. A felsőrész lehetőleg legyen egyszínű, de a felsőtest nyújtása érdekében válassz V-kivágású fürdőruhát.


Képek: Seafolly

Krisztina

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék