Statement fülbevalók

6:26:00

Pár éve már annak, hogy a statement kiegészítők befészkelték magukat a mindennapi öltözködésünkbe. Nem véletlen, hiszen a legegyszerűbb farmer-póló kombinációt is látványosan fel tudjuk dobni egy hangsúlyos ékszerrel.
Eddig leginkább a nyakunkat díszítettük előszeretettel ezekkel a hatalmas, gyakran minden színben pompázó ékszerekkel, az idén azonban már a fülbevalóké a főszerep!
Az idei trend egyébként  szívemhez közelebb áll, hiszen mindig is szerettem a fülembe csilli-villi darabokat aggatni. Így most kedvemre válogathatok, hiszen tényleg gyönyörűbbeknél gyönyörűbbeket találhatunk az üzletek kínálatában!



Színek és formák tekintetében nincs szabály. Lehetnek egyszínűek vagy több, a pasztell árnyalaktól kezdve, az erősebb élénk vagy épp a metálos színekig bármilyen, most minden divatos. Nem kell megijednünk a sok strasszos kövecskéktől sem, minél több vagy minél nagyobbak, annál jobbak, hiszen ezekkel a kiegészítőkkel elsősorban a figyelemfelkeltést szeretnénk elérni.
Formák tekintetében is számos variáció létezik. A több darabból álló lógó vagy csüngő típusoktól kezdve a viszonylag kisebb méretű virágra emlékeztető alakokig.
Tehát egyedül rajtunk, a stílusunktól és ízlésünktől függ, hogy milyeneket választunk magunknak.

H&M, Zara, Bijou Brigitte

Amit még meg kell említenem ezekkel az ékszerekkel kapcsolatban, hogy itt is kövessük  "a kevesebb néha több" örök érvényű igazságát. Egyszerre lehetőleg csak egy darab hangsúlyosabb ékszert viseljünk a fejünk környékén, azaz kerüljük a nagy fülbevalók és nyakláncok egyszerre való viselését!
Emellett ügyeljünk arra is, hogy a fülbevalónk színei ne üssenek el nagyon a többi kiegészítőnk színétől. Követendő példaként mutatok is egy képet:

"...ügyeljünk arra is, hogy a fülbevalónk színei ne üssenek el nagyon a többi kiegészítőnk színétől."

Hol érdemes vásárolni?
Ma már minden fast fashion üzlet kínálatában szerepelnek statement fülbevalók. Ezeken kívül azonban érdemes még körülnézni a webshopokban is, hisz gyakran sokkal olcsóbban juthatunk hozzá egy-egy szépséges darabhoz.
Az Ebay az egyik kedvenc lelőhelyem ebből a szempontból. Már 2 dollár alatti összegért is nagyon sok szép ékszer között válogathatunk, összegyűjtöttem Nektek a kedvenceimet:

Felső sor (balról jobbra): link, link, link
Középső sor: link, link, link
Alsó sor: link, link, link


Nektek hogy tetszenek ezek a hatalmas fülékszerek?
Van már valamilyen az ékszerkollekciótokban?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék