2# Tippek és praktikák: A harisnya és a körömlakk

8:30:00

Még tavaly megosztottam Veletek egy praktikát a bolyhos ruhák orvosolására, ma pedig egy újabb trükkel jelentkezem. Szeretném, ha ezzel egyidejűleg egy sorozat is elindulna, amelyben olyan egyszerű tippeket és praktikákat mutatok be Nektek, amelyek ha adott esetben alkalmazunk, nagyban megkönnyíthetik az életünket! :)
Terveim szerint a posztok középpontjában leginkább a ruhák és kiegészítők állnak majd, de azért néha-néha pár dekorációs ötletet is adnék. De ne is szaporítsam tovább a szót, mutatom is a mai napra jutó praktikát!
A mai nap egy sokak által igen közismert praktikát hoztam, de lehet még nem hallott közületek erről mindenki, és ezért lesz olyan, aki hasznosnak ítéli ezt a tippemet.
Előfordult már veletek, hogy nagy kapkodás közepette húzzátok fel a harisnyátokat, és hirtelen csak azt veszitek észre, hogy felszaladt egy szem? Időtök pedig nincs már kicserélni? Vagy jobbat mondok: egyszerűen nincs otthon másik harisnyátok? Hú, velem ez sajnos már párszor előfordult... Nincs is ennél idegesítőbb! Ebben a helyzetben ideiglenes megmentőnk lehet egy áttetsző színű körömlakk. Még anyukám mutatta ezt a trükköt: fogjunk egy átlátszó körömlakkot és a szem felszaladásának mindkét végére csöppentsünk egy-egy cseppet. Ezzel meggátoljuk, hogy tovább szaladjon a szem.
Persze a legjobb megoldást az, ha MINDIG van otthon egy tartalékban, sőt, még indulás előtt ajánlott a táskánkba is beletenni egyet, biztos ami biztos alapon. De ha nincs, akkor marad a körömlakkos módszer.



Ti próbáltátok már ezt a trükköt?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék