Női testalkat típusok: Alma

21:10:00


11. Alma alkatú nők
Ilyen alakod van, ha:
- a vállaid szélesek
- a hasad, melled, combod kerek, popsid lapos, nincs derekad
- a lábaid vastagok, de ugyanakkor formások is

Az előző posztban leírtam, hogy mérjétek le a mell, derék és csípőtöket, hogy meg tudjátok határozni, mely testalkat típusba tartoztok. Az almákra jellemző, hogy a mell és a derék értékei közel állnak egymáshoz, a csípőméret ezektől jóval kisebb.

Ha ebbe a csoportba tartozol, akkor az a jellemző, hogy a hasadra hízol. Öltözködés terén tehát elsősorban arra kell figyelni, hogy a problémás területet, vagyis a hasat elrejtsd. Ezt úgy tudod a legjobban megvalósítani, ha kiválasztasz egy fókusz pontot, azt, amelyet a testeden a leginkább hangsúlyozni szeretnél. Az a rész legyen ez, amellyel meg vagy elégedve magadon, lehet ez pl. a mell, a láb. A derék hangsúlyozását viszont felejtsük el!
Voltaképpen minden testalkat típusnál a cél az, hogy az ideális homokóra alkatot érjük el. Nézzük, hogy ezt hogyan tudjuk elérni ha alma testalkatunk van.

Öltözködés terén a cél, hogy megnyújtsd a felsőtestedet, vagyis optikailag hosszítsd az alakodat és karcsúsítsd a derekadat.
Mivel a felsőtested sokkal erőteljesebb, mint az alsó, így a cél az, hogy kettőt összhangba tud hozni. Ezt úgy tudod elérni, ha felső testrészedet már nem hangsúlyozod tovább. Kerüld el a fodros, túldíszített, nagy mintás felsőket. Az ujjatlan felsők sem állnak jól abban az esetben, ha nagyon vastagok a karjaid.










You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék