Last minute halloweeni jelmezötletek

12:21:00

Remélem még nem késtem el vele, és még a hétvégén lesznek halloweeni jelmezes bulik (itt Németországban nem divat, sokkal inkább a farsang, szóval fogalmam sincs...).
Olyan jelmezes ötleteket válogattam most Nektek össze, amelyek elkészítéséhez nem kell kölcsönzőbe rohanni. Elég egy kis kreativitás, na meg szét kell nézni szekrényünkben (esetleg a barátnőnktől is tudunk kölcsönkérni), hogy mely ruhadarabokat tudjuk felhasználni.
Aztán már csak annyi a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat!








A tenger királynője alias kalózkapitány(nő)


Hogyan válhatsz a tengerek "rémévé"? Na nem úgy, hogy rémségesen kell kinézned! Gondolom a fent található ruhadarabok a nők legnagyobb többségének megtalálható a szekrényében, talán még a bakancs is, hisz tavaly óta igen nagy divatja van (nem baj ha nem hosszú szárú, a lényeg, hogy fekete legyen). Még arany kiegészítőkkel dobd fel a szetted (karkötők, nyakláncok), hiszen a kalózok az aranyat szeretik!

Bankrabló


Ami még lemarad a képről, viszont az egyik legfontosabb kiegészítője ennek a jelmeznek az a fekete maszk (amit egyszerűen úgy tudunk elkészíteni, hogy fogunk egy vékonyabb fekete anyagcsíkot és a szemünk helyén vágunk két lyukat), na és persze egy zsák, amibe tesszük a pénzt.

Madárijesztő


Nekem most ez az egyik kedvenc ötletem, hiszen annyira egyszerű! A még jobb hatás elérése érdekében szerezzünk szalmát és itt-ott tömködjük a ruhánkba (pl. a zsebekbe) és csizmánk szárába, a szalmakalapunkba, hogy úgy nézzen ki, mintha már elég rossz állapotban lenne. Itt még egy kicsit "ügyeskedni" is tudunk a sminkünkkel. Fekete szemceruzával tudunk rajzolni magunkat néhány öltést (a szánk vonalánál, az orrunk körül), piros rúzssal vagy pirosítóval pedig egy kicsit erősebb arcpírt is fessünk! Példának hoztam egy képet:


Nektek melyik ötlet tetszik a legjobban? 
Van-e még valami hasonló egyszerű ötleteket?

You Might Also Like

2 megjegyzés

Címkék