7 kiegészítő, amire szükségem van nyáron

10:55:00


Arra gondoltam, hogy megosztom veletek, hogy én milyen kiegészítőkkel "élem túl" a nyarat. 
Mindig is imádtam ezt az évszakot, az se volt sose baj, ha nagy volt a kánikula, a forróság, sőt! Ha nyár van, akkor legyen meleg, süssön a nap! 
Itt Németországban viszont borzalmas... Nagyon gyakran esik az eső, egyik napról a másikra változik, a hőmérséklet az otthon megszokottól legalább 10 fokkal alacsonyabb (gondolom a 40 fok mellett ezt sokan irigylik, én viszont a hazaiakra vagyok féltékeny...), és a nyárból esetleg ha két hét van, amikor tartósan eléri a 30-32 fokos hőmérsékletet. Na meg Murphy törvénye, hogy mindig hétvégén esik az eső, amikor lenne időnk elmenni kirándulni vagy fürdeni egyet...
De azért a nyári kiegészítőkről nem mondok le, legyen egy kis nyári feelingem általuk (meg azért nyaralások alkalmával szükségem van rájuk)! :)

1. Napszemüveg

Egyszerűen imádom őket! Az idén is beszereztem már egyet, de szerintem itt még nem állok le!


Ha nincs pénzetek új napszemüveget venni, de már unjátok a régit, akkor sem kell búsuljatok! A blogon már bemutattam egy egyszerű ötletet arra, hogyan tudjuk átalakítani régi, megunt napszemüvegünket! Ha meg szeretnétek nézni IDE kattintsatok!
Ha pedig arra vagytok kíváncsiak, hogy milyen fejformához milyen napszemüveg dukál, ITT meg tudjátok nézni!

2. Saru és szandál

Szerintem a legideálisabb lábbeli viselet a nyári melegben. Könnyű, "szellős", kényelmes, ideális a városnézésekhez, sétákhoz. Hogy én mennyire szeretem nyáron ezt a cipőfajtát viselni, az abból is kiderül, hogy konkrétan az egyik előző sarumat annyit használtam, hogy szó szerint szétesett a lábamon az egyik kirándulásunkat követően (még szerencse, hogy akkor történt, amikor már hazaértünk...).


Idén még nem sikerült vásárolnom, de az előző évekből van pár darabom, amit a mai napig imádok viselni! 

3. Papucs

Persze a saru mellett jó, hogy ha van egy papucsunk is, legalábbis szerintem. Jelenleg egy egyszerű, fekete színű adidas van a birtokomban, amit inkább a strandra és uszodákba viszek magammal.


Nemrégiben pedig egy egyszerű, ám mégis egy csinosabb fehér papucsot vásároltam, ami bár lehet nem a legtrendibb, de nagyon kényelmes.


4. Kalap

Nem csak a nap káros sugaraitól véd meg bennünket, hanem nagyon fel tudják dobni az outfitünket is! Strandon pedig elengedhetetlen! Egy nagy karimájú, fehér szalmakalappal büszkélkedem, de jó lenne még egy kisebb karimájút is beszereznem, amit városnézésekhez illetve az egyszerűbb hétköznapokon is tudnék használni!


5. Táskák

Nyáron én alapvetően nem szeretem a nagyméretű táskákat, ugyanis nem hiányzik, hogy a legnagyobb forróságban plusz 20 kilót hordozzak a vállamon... A kisebb, illetve közepes méretű, és a vállon átvetett táskákat részesítem ilyenkor előnyben.


A másik alapdarab ilyenkor a strandtáska, amit tavaly én a H&M-ben vásároltam.


6. Hajgumi és hajcsat

Hosszú hajam van, amit leginkább leengedve szeretek hordani. De nyáron képtelen vagyok elviselni, így állandóan fel kell tűznöm a hajam. A leggyakrabban egyszerűen csak lófarokba kötöm, ezért egy hajguminak mindig kell, hogy nálam legyen. A kontyokkal is szeretek kísérletezni ám, ahhoz pedig a hajcsatok kellenek.

7. Kendő

Régi álmom valósult meg, hogy vásároljak egy haaaatalmas kendőt, amit a strandon magam köré tudok tekerni ha épp elmegyünk fagyizni. Habár alapvetően nem szeretek a Lidlben ruhaneműket vásárolni, ezt a ombre rózsaszín kendőt már csak az ára miatt sem tudtam otthagyni.

Kép forrása: Lidl


 Nektek milyen kiegészítők elengedhetetlenek a nyári hónapokban?

Krisztina

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Nagyon jól összeszedted... (:
    Nekem a legalapvetőbb a napszemüveg,anélkül el se indulok. Lehet kapni olyan felsőket ,ami extra vékony ,és hosszított,így ruhaként is funkcionál,nekem ez a strandon elmaradhatatlan. Divatos,nem melegít, valamennyire megvéd a nap káros sugaraitól ....kell ennél több?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen!
      Én is szeretem azokat a strandruhákat, tényleg nagyon jók, van is belőle nekem is, de most annyira megörültem ennek a kendőnek, hogy inkább ezt tettem be a listámba. :)

      Törlés
  2. Üdvözlet mindenkinek, Luca vagyok, Hévízből, Magyarországon, és csak egy nagyon szívélyes köszönetet szeretnék mondani az Anna Hitel Pénzügynökségnek őszinteségéért, nyitottságáért, átláthatóságáért, őszinteségéért, szeretetéért és támogatásáért, hiteltörlesztésük során és után. Sokat éltem a csalók kezében, és az idő nem engedi, hogy elmondjam mindazt, amit az elmúlt hónapokban online voltam a vendégben, vagy hitelt szereztem, hogy itt otthon szerezzek otthont, de Isten válaszolt ima, támogatás és szeretet révén Anna Figo asszony, aki kezdeti kétségeim és szüntelenség ellenére ölel fel és velem megértett, jó szívével és szeretetével a 2% -os kamatú kölcsön alapjaiban most otthoni tulajdonos vagyok, és megígértem, hogy terjessze ezeket a híreket, és azt is elmondja a világnak, hogy még mindig vannak valódi és kevés jó online hitelcég, amelyek segítenek és újraéleszteni a száraz csontot, mint én korábban voltam. Ne hallgassa meg és olvassa el ezt a bizonyságot, mert ez egy valódi életváltoztató tapasztalat, és bárki, akinek szüksége van ilyenfajta megfordulásra, ne habozzon vagy kételkedjen abban, mert bizonyítottam, és esküszöm az ég Istenére, hogy ez a történet valós és a velük való tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: annaloanfinance@gmail.com, vagy kapcsolatba léphet vele az e-mailben: annaloanfinance@gmail.com a gyors csevegéshez vagy a WhatsApphoz / +35677926593

    Köszönöm
    Luca

    VálaszTörlés

Címkék