Bikinimustra strandszezonra

11:16:00

Habár az időjárás még elég vicces kedvében van, hamarosan itt a nyár a hosszan tartó meleg napjaival együtt, ezzel pedig végre megkezdődik a strandszezon is!
Hogy ne érjen bennünket felkészületlenül a hirtelen érkező forróság, már most ideje nyakunkba venni a várost, és beszerezni a fürdőzés elengedhetetlen ruhadarabját, a bikinit.
Az idei fürdőruha divat tartogat számunkra néhány meglepetést az előző évekhez viszonyítva. Az élénk és vibráló színek, vicces és érdekes minták, szokatlan párosítások, vagy épp a meghökkentő szabásvonalak mind-mind meghatározó elemei az idei trendeknek. Természetesen azok, akik a klasszikus színeket és bikinifajtákat részesítik előnyben, is megtalálhatják a nekik tetsző darabokat

A mai cikkemben tehát erről, azaz az idei év bikini trendjeiről lesz szó. Nézzük is, miben hódítunk nyáron a strandokon!





Grafikus minták

Retró hangulatot ébresztenek bennünk ezek a fekete-fehér bikinik, főleg ha a bikini bugyija magasított derekú.


Mini minták

Az egyik legédesebb és legviccesebb nyári bikinitrend az idei évben egyértelműen a apró stilizált minták, amelyek általában gyümölcsöket és állatokat ábrázolnak.



Virágminta

A virágminta idén nem csak tavasszal de bizony nyáron is igazán divatos. Hatalmas a választék bikini fronton ebből a mintából, az apró virágoktól kezdődően a nagyobb nyomatokig most minden megtalálható.



Scuba

A neoprén, amiből egyébként a búvárruhákat is készítik, a bikiniket is meghódította. Ha igazán különleges szeretnél lenni a strandokon, akkor válaszd ezt a fajtát. Nagyon szép megjelenést kölcsönöz viselőjének a fekete kontúros és színes (általában élénk) kialakítása.




Tropical

A pálmaleveles mitázatú bikinik még mindig nagyon divatosak.  Azok, akiknek világosabb  a bőrük válasszanak a lágyabb színek közül, akiknek sötétebb bőrtónussal rendelkeznek, nyugodtan válogathatnak az erősebb és sötétebb árnyalatok között.



Mix & Match

Nagyon szeretem összevegyíteni a különböző színű bikinijeimet, hiszen így úgy tűnik, mintha rengeteg bikinim lenne! A legegyszerűbb ha az egyszínű bikini alsó és felső részeket cseréljük meg, de a bátrabbak nyugodtan kísérletezhetnek a mintásakkal is. Bár én azt javaslom ebben az esetben, ha mintás a felsőrész, akkor alul legyen egyszínű, így biztos nem fogunk mellélőni vele!


Színes pántok

A megkötős fazonú bikinik pántjai eddig harmóniában állt a bikini színével. Azonban az eddigitől egy sokkal izgalmasabb trend ütötte fel a fejét, ugyanis a pántok erős kontrasztban állnak a bikini többi részével. 


Különleges felsőrészek

Ha már unod a megszokott formájú bikini felsőrészeket, kísérletezhetsz valami szokatlannal is!



Képek forrása: Victoria's Secret, H&M, Seafolly, South Beach Swimsuits, About You


Ti beszereztétek már a bikiniket az idei évre?


You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék