Kedvenc magyar blogjaim

8:19:00

Szeretem úgy indítani a napjaimat, hogy a reggelim elfogyasztása közben elolvasom a legfrissebb blogbejegyzéseket. Elég sok magyar és külföldi blogot követek a Bloglovin és a Magyar Blogok oldalain keresztül, de csak néhány olyan van, akiknek a cikkeit napról napra izgatottan várom.
Ma azokat a kedvenc magyar blogjaimat szeretném Nektek bemutatni, amelyek engem inspirálnak, illetve arra ösztönöznek, hogy még jobb és színvonalasabb bloggá váljon a sajátom. Hozzájuk képest még az én kis oldalam gyerekcipőben jár, de igyekszem a lehető legjobbat az enyémből is kihozni. Remélem lassan sikerül is.
Tehát nézzük is, kik kerültek fel erre a listára (ami egyébként folyamatosan bővül), kiket ajánlok Nektek! (A címekre kattintva eljuthattok a blogok oldalára)


Edina blogjára pár hónapja bukkantam rá a Magyar Blogok oldalán. Az öltözködési stílusát nagyon közel érzem a sajátomhoz, ezért is kezdtem el őt rendszeresen olvasni. Bejegyzésről bejegyzésre egy nagyon kedves és közvetlen lányt ismerhettem meg a személyében. Az írói és az öltözködési stílusán kívül az is tetszik benne, hogy igyekszik olvasóit a riportjain és a különböző eseményekről szóló beszámolóin keresztül a magyar divattal, pontosabban fogalmazva az alkotókkal, tervezőkkel megismertetni. 




Ha pár szóban kellene jellemezni: igényesség, minőség, kreativitás, elegancia. 
Piffeny, polgári nevén Edit, egy olyan világot mutat be a blogján, amit sajnos nem élhet mindenki, mégis kedves személyiségével, ami egyértelműen átjön az írásokon keresztül, nem vált ki az emberekben ellenszenvet vagy irigységet. Ez abból is észrevehető, hogy rengetegen írnak neki tartalmas és hosszú hozzászólásokat, amikre ő szívélyesen válaszol, sőt, mondhatom, hogy ezekből általában egy rövid kis beszélgetés születik. Ez a hozzáállás mindenképpen követendő példa, és nekem nagyon szimpatikus.
Emellett érdekesek témákról ír, mindenki találhat valamit, ami az érdeklődési körébe tartozik: divat, szépségápolás, gasztronómia, utazás, lakberendezés. Mindezeket pedig gyönyörű saját fotóival illusztrálja.



High Heels & Cakes


Az ő blogjával is pár hónappal ezelőtt találkoztam, de azóta is rendszeres olvasója vagyok. Nagyon kreatív lány, aki gyönyörű tortákat készít, de kézügyességét és ötletgazdagságát különböző DIY tárgyak készítésében és megvalósításában is megmutatja. Emellett a outfitjeit, szerzeményeit, utazásait vagy épp fontos életpillanatait is megleshetünk egy-egy bejegyzésében, amit gyönyörű fotókkal tesz még élvezhetőbbé.



Shine on silver


Eszter stílusát nagyon szeretem, olyan finom és nőies minden összeállítása, egyszerűen lenyűgöző. Stílusérzékét a lakberendezés területén is bemutatja néhány posztjában, minden egyes lakásrészlet magával ragadott, sokáig tudom nézni a képeit, amikből folyamatosan kapok valamilyen inspirációt.





Marcsi végtelenül kreatív, amit az utóbbi időben leginkább a fotózás terén kamatoztat. Élménybeszámolóit nagyon szeretem a kirándulásairól, hiszen Magyarország olyan kisebb-nagyobb helyeit mutatja be, amit egyébként én nem biztos, hogy valaha is felkeresnék, de ő meghozta hozzá a kedvem! 
Outfitjei pedig csinosak, a régebbi bejegyzései között pedig számos DIY ötletből szemezgethetünk, amit én nagyon szeretek!



Panka's beauty

Hihetetlen, hogy ilyen fiatalon, mint Panka, milyen pozitív szemléletmóddal áll hozzá a világhoz, vagy az, hogy minden apró dologban képes meglátni a szépet. Ezért is szeretem egyrészt az írásait, mert olvasva őket, valami megmagyarázhatatlan nyugodt és harmonikus hangulat vesz körül, amitől az ember minden gondot elfelejtve csak a jó dolgokra koncentrál. Gondolatait általában az outfit fotói követik, ami bár nem igazán egyezkedik az én öltözködési stílusommal, mégis örömmel figyelem, hiszen nagyon illik személyiségéhez.




Style and blog


Panni és Emese blogja szerintem sokak számára ismerős. hétről hétre csodásabbnál csodásabb szettekkel jelentkeznek. Imádom nem csak az öltözködési, hanem az írásstílusukat is. Éppen ezért a kedvencem tőlük a My week in pictures sorozatuk.
Stílusérzéküket a fotóik megkomponálásában is rendre megmutatják, ami rám rendkívül inspirálóan hat.



Kíváncsian várom természetesen a Ti kedvenceiteket is, amit ha szeretnétek, komment formájában meg tudtok írni itt vagy Facebook oldalamon, hátha újabb szuper blogokkal tudok én is megismerkedni.




Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Én is szeretem ezeket a blogokat, Piffeny-t még nem ismertem, de felkerül a listámra :-) Aki szerintem a legjobb, az Cashmere in Style, de biztos őt is sokan ismerik. Rajta kívül még The Sense és Personalshopper Zipy a legjobb, de természetesen nagyon sok más magyar blogot is rendszeresen olvasok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cashmere in Style-t és Personalshopper Zipy-t még nem ismerem, úgyhogy utána is nézek, köszi a tippet! :) The Sense blogot én is követem többek között! :)

      Törlés
  2. Szia!
    Jaj de cuki vagy! Köszönöm szépen az említést és a kedves sorokat!

    Mi nagyon egy hullámhosszon lehetünk, mert
    1) blogom egyik kedvenc képét (ha nem "a" kedvencet) választottad ki
    2) én is egy blogajánló posztot véglegesítek, csiszolgatok éppen, ebben a minutumban is, ami holnap megy "adásba" :)

    A többi blog is nagyon klassz, néhányat ismertem, de a többit is meg fogom nézni, mert nagyon jónak tűnnek.

    Szép napot neked.
    Piffeny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Piffeny!
      Igazán nincs mit, szívemből szóltam! :)
      Örülök, hogy sikerült jól választanom képet! :) Egyébként ha a te blogodról van szó, egyértelműen ezt a képet kapcsolom gondolatban hozzá, annyira passzol hozzád (már csak a Tiffany gyűrű miatt is)! Meg egyébként is gyönyörűséges!
      Izgatottan várom a te blogajánlód is, biztosan lesz pár olyan köztük, ami elnyeri a tetszésemet! Hiába, függő lettem a blogokat illetően, de már vágyom valami új olvasnivalóra a régi kedvencek mellett.

      Neked is további szép napot!
      Krisztina

      Törlés
  3. Szia!:)

    Köszönöm a szép sorokat, és örülök, hogy időnként elszórakoztatlak reggelizés közben a bejegyzéseimmel. :)

    További szép napot és jó blogolást! ;)

    Puszi
    Csirkenők Marcsi

    VálaszTörlés
  4. Hello! :)
    Neked sem tudok mást mondani, csak hogy szívemből szóltam! :) puszi

    VálaszTörlés
  5. Én is Bloglovin'-on és Magyar Blogokon követem a kedvenc oldalaimat. :) A Panka's Beauty és a Style and Blog nekem is abszolút kedvencek a magyarok közül. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ők tényleg nagyon jók, nem hiába sokak kedvence! :)

      Törlés
  6. Most vettem csak észre de nagyon örülök, hogy szereted a blogomat. Ezek mindig olyan jól esnek ;)

    VálaszTörlés

Címkék