Egy közös munka: A divatról, és ami mögötte van

8:00:00

Nemrégiben csatlakoztam a Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége nevezetű Facebook csoporthoz. Nagyon jó kis közösség ez, azon kívül, hogy megosztjuk egymással a legújabb posztjainkat, segítséget lehet kérni blogos kérdésekben, amire valaki mindig készségesen válaszol, nem utolsó sorban pedig természetesen új blogokat is megismerhetünk. Így talált rám Vera, a Persely nevezetű blog írója is.
Vera blogján nagyon sok hasznos tippet olvashattok a hétköznapi takarékosságról, valamint hogy hogyan bánjunk jól a pénzzel - mindezen tanácsok nőknek női szemmel és egy nőtől. Azt gondolom, hogy a divaton, szépségápoláson vagy épp gyereknevelésen túl, igenis ez is kell, hogy érdekelje a nőket, hiszen a pénzt nem csak elkölteni kell tudni, hanem jól bánni is vele: beosztani, takarékoskodni. Ezért is mondtam neki igent, amikor egy közös munkára invitált engem. Szeretett volna egy posztot készíteni arról, hogy hol érdemes gazdasági szemmel nézve vásárolni. Ebből végül egy pár részes sorozat lesz, melynek az első posztját én írtam.

Nálam csak egy kis részletét tudjátok olvasni, a teljes tartalomért kattintsatok Vera oldalára:

Ha egy nő vásárolni indul, a legtöbb esetben a Fast Fashion üzletek felé veszi az irányt. A hatalmas kínálat mellett az ár is mértékadó, nem mellesleg, ha tetőtől talpig fel szeretnénk öltözni, ezt akár egy üzletben is megtehetjük, nem kell külön cipő vagy táskaüzletet keresnünk. Ma már rengeteg Fast Fashion márka közül válogathatunk, ahol mindenki megtalálhatja a maga kedvencét, hisz  mindegyik ugyanazt képviseli, illetve kínálja: olcsóngyorsan megújuló, trendi modelleket.
A nagy divatmárkák kifutóin látott kollekciók a emberiség legnagyobb hányadának nem érhetőek el. Az elit és az átlag ember közötti öltözködési szakadékot hidalják át a Fast Fashion márkák, hiszen ezek voltaképpen a divatkifutókról ellesett darabokat kínálják fel nekünk nevetséges áron. Persze mint mindennek, ennek is van hátulütője.
Ha betérünk egy plázába több tucat Fast Fashion márka közül válogathatunk. De vajon melyik üzletben érdemes vásárolni? Hol kaphatóak a legolcsóbb ruhadarabok, és egyáltalán tényleg megérik az árukat?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék