Ruhamustra az Oscar gálán

21:37:00

Minden évben izgatottam várom az Oscar gálát, bár azt is be kell valljam, hogy nem elsősorban azért, mert annyira kíváncsi lennék a filmipar legjobbjaira... Engem sokkal jobban lekötnek azok a ruhaköltemények, amelyekben a színésznők felvonulnak a vörös szőnyegen.
A 2015-ös év Oscarjáról úton útfélen azt olvasom, hogy elmaradt a wow-hatás. Igen, ezzel teljes mértékben egyetértek, én sem találok olyan ruhában pompázni senkit, akire évek múlva is emlékeznék. Ugyanakkor az én meglátásom szerint az Oscar nem is erről kell szóljon, hanem, hogy mindenki a legszebbik énjét mutassa meg. Ebből pedig nem volt hiány. Az pedig, hogy a legtöbben biztosra mentek a ruhaválasztást illetően, egyáltalán nem bánom, hisz így gyönyörű ruhákat láthattunk idén is.
A legtöbben a klasszikus színeket részesítették előnyben. A fehér szín volt az egyik legkedveltebb szín, abszolút tarolt a vörös szőnyegen. A kedvenceim:

Természetesen idén is voltak olyanok, akik a fekete mellett tették le a voksukat:


 Kevesen ugyan, de akadtak olyanok is, akik be merték vállalni a vadító piros színt:Pasztell és púder színekből is tudunk válogatni:Nektek kinek a ruhája tetszett a legjobban?


You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék