Örök és klasszikus tavaszi trendek

9:16:00

Bár a divat mindig változik, megújul, felfedezhetünk benne is állandó pontokat. Ma ezeket a bizonyos klasszikus és örök tavaszi trendeket próbáltam összegyűjteni Nektek, amelyek évről évre visszaköszönnek valamilyen formában a divatvilág kifutóin.
Mint majd láthatjátok nem kell állandóan egy teljes új ruhatárat vásárolnunk magunknak egy-egy szezon beköszöntével, egyszerűen csak olyan színeket, mintákat és anyagokat kell választanunk, amelyek sosem mennek ki a divatból.

Pasztell színek

Minden évszaknak megvannak a maga jól bevált színei. Tavasszal nem csak a természet önt színeket magára, hanem bizony mi is. Örök visszatérőek ebben az évszakban a pasztell árnyalatok, melyek finom színe a virágokra emlékeztetnek bennünket. Bár mindig van egy uralkodó trendszín, a kék és rózsaszín árnyalata mindig visszaköszön tavasszal, ezért is érdemes valamelyikből pár ruhadarabot hosszabb távra beszereznünk.




Fehér és fekete

Két örök klasszikus nem csak tavasszal, de az év bármelyik szakaszában. Tavasszal és nyáron talán szívesebben viselünk fehéret, hisz szeretünk a komor, zord télből kilépve világos színeket látni magunkon. Idén még meghatározóbb szín lesz ez, igazán divatos leszel, ha tetőtől talpig fehér ruhadarabokban pózolsz.
Természetesen a feketétől sem kell megválni, és tavasszal is ugyanúgy divatos ez a sötét szín, mindegy, hogy teljesen feketébe vagyunk öltözve, fehérrel vegyítjük (ami 2015 tavaszán nagyon nagy divat lesz) vagy színekkel kombináljuk, mindenféleképpen működik.




Virágminták

Nincsen tavasz virág nélkül. Érdemes beépítenünk ruhatárunkba néhány virágmintás darabot, hiszen évről évre visszaköszön valamilyen formában ez a minta, legyen szó egészen apró mintáról vagy óriásiról. 


Csipke

A csipke se hiányozhat gardróbunkból, nem csak azért, mert nagyon nőies és romantikus, hanem mert ez is egy állandó visszatérő eleme a tavaszi trendeknek.


Farmer

A farmer örök, évszaktól függetlenül, ezért természetesen nem hiányozhat a mostani felsorolásból sem. Bár a fazon évről évre változik, egy jól szabott darabbal sosem nyúlhatunk mellé.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék